fbpx
-2.2 C
София

Huawei представи смарт теглилката Huawei Smart Body Fat Scale 3

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Huawei анонсира своя нов продукт. Това е смарт теглилката Smart Body Fat Scale 3 за всички, които искат да отслабнат, да следят своето тегло и да водят по-активен начин на живот.

Устройството анализира 14 вида информация за човешкото тяло и синхронизира тази информация със смартфон. С помощта на алгоритми с елементи на изкуствен интелект показателите на потребителя се съпоставят с тези на другите хора, за да може притежателят на Huawei Smart Body Fat Scale 3 съвсем нагледно да види своя прогрес. Устройството дава и препоръки, които улесняват постигането на зададен резултат. Поддържат се Wi-Fi и Bluetooth връзки.

Новата смарт теглилка на Huawei е разработена съвместно с Hefei Institute of Material Science of the Chinese Academy of Sciences, като двете компании са създали технологията Huawei TruFit, която дава възможност за точното определяне на различните параметри на тялото, включително масата на мускулите, на скелета, количеството вода и мазнини.

Теглилката Smart Body Fat Scale 3 синхронизира своите данни с приложението Health в смартфоните на Huawei и Honor. Тя може да работи независимо от смартфон и да показва както теглото, така и индекса масата на тялото. Може да се измерва теглото на различни хора, като умната теглилка ги запомня в своята памет и автоматично ги разпознава при следващи претегляния. Диапазонът за измерване на теглото е от 2,5 до 150 кг.

Продажбите на смарт теглилката Huawei Smart Body Fat Scale 3 стартират първоначално в Китай при цена 169 юана или около $25.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини