Supermassive Games (Until Dawn) издадоха следващата игра от хорър антологията си The Dark Pictures Anthology, Little Hope. Заедно с това, те анонсираха и следващото заглавие от тяхната поредица – House of Ashes. Направиха го по необичаен, но характерен начин: с тийзър в края на Little Hope.

Самата игра няма официален анонс от страна на студиото. Подобно на Man of Medan (призрачен кораб) и Little Hope (запустяло мрачно градче, криещо мрачно зло), изглежда и House of Ashes ще разглежда различен тип хорър мотив: връхлетени от древно зло в пустинята група изследователи – в случая – американски войници. Във видеото чуваме и гласа на един от тези войници, който заявява как са били атакувани от нещо, което слушателя „няма да повярва“, а гласът зад кадър разкрива древен подземен свят, който приютява мъртвите, които се оттеглят там, за да живеят в прахта, обградени от демони на подземния свят.

Анонсирана преди две години от създателите на неочаквания хорър хит Until Dawn, Supermassive Games, „антологията на ужаса“ The Dark Pictures Anthology има за цел да представи осем независими една от друга хорър игри, като всяка от които изследва различен популярен сюжет от жанра. Поредицата се разработва съвместно с Bandai Namco, като последната игра от сериите, Little Hope получи положителни оценки от почитателите на жанра и геймърите.

„Dark Pictures Anthology: Little Hope продължава познатата формула на Supermassive Games и подобрява започнатото от предишната игра, Man of Medan по толкова много начини. С по-интересна история, със силен набор от герои, майсторското изграждане на атмосферата и още толкова много неща, вие ще останете до края ѝ изправени на нокти, докато играете тази история“, гласи част от ревюто на Wccftech на Little Hope. А вие харесвате ли игрите от „антологията“? Може да споделите в коментарната секция под настоящия материал.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари