Huawei Honor Band 5: водоустойчива фитнес гривна с пулсомер и достъпна цена

2
1070

С цената си от едва $29 устройството е директен конкурент на популярния модел Xiaomi Mi Band 4, но за разлика от него разполага и редица други възможности. Предлаганата глобална версия на фитнес гривната Huawei Honor Band 5 е оборудвана с 0,95-инчов AMOLED дисплей с резолюция 240х120 пиксела и плътност на изображението 282 пиксела на инч, покрит с 2.5D защитно стъкло, който осигурява отлична видимост дори и пряка слънчева светлина. Гривната издържа на потапяне във вода на дълбочина до 50 метра и без проблеми може да се ползва в басейна. Предлагат се различни циферблати за вградения часовник, има теми, приемат се уведомленията от смартфона.

Смарт гривната Honor Band 5 може да извършва непрекъснат мониторинг на сърдечния ритъм и определя качеството на съня, като разпознава шест различни типа проблеми със съня. Устройството разпознава и 10 вида спорт – бягане, колоездене, плуване и т.н. Смарт гривната се базира на процесора Apollo 3 и разполага с 384 KB оперативна памет 1 MB вградена памет и 8 MB PSRAM. Фитнес гривната е съвместима с операционните системи Android 4,4/iOS 9,0 и нагоре. Времето на автономна работа е 6-14 дни, а в режим на готовност фитнес гривната издържа 14-20 дни.

  • Глобалната версия на фитнес гривната Huawei Honor Band 5 може да бъде закупена оттук
  • Цена: $28,92 (46% намаление)

 


Платено съобщение

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Несъмробот
Несъмробот

Поредна доза глупости. 5atm или 50m означава, че апарата може да издържи 50м статическо налягане на воден стълб и нищо общо с това да се гмуркаш на дълбочини под водата до 50м. С прости думи можеш да поливаш, да го носиш в дъжда, да се къпеш под душа без да го излагаш под пряка струя, но не и да плуваш, не и да се гмуркаш, не и скок от трамплин, не и уинсърфинг особено пък морска/океанска вода е смърт на място. При плуване от маха на ръката се създава налягане, което превишаваша допуска на водоустоичивостта. Глобалната версия няма сензор за… Виж още »

Димитър Борисов
Димитър Борисов

До „Несъмробот“ – поздравления за инфото. Единственото, което знам аз от личен опит е, че може да се плува в басейн със смарт гривната. Аз имам предната версия (Huawei Honor Band 4) и за пръв път ходих да плувам с нея тия дни. Гмуркам се до дъното на басейна (1.90m) и вече 3 дни нищо й няма. В това отношение гривната е страхотна 🙂 Още не мога да преценя само при включена дейност плуване дали отчита точно преплуваните дължини.