ICEWHEEL E9S: сгъваем електрически скутер с максимална скорост до 16 км/ч

4
526

Електрическите скутери станаха много популярни последно време, понеже са удобни за развлечение, пазаруване, за ходене на работа, за разходка в парка и всичко това става почти без никакъв шум и без да се замърсява околната среда. Зареждането им се осъществява от обикновените електрически контакти, а скоростта им е достатъчна за ежедневието.

Електрическият скутер ICEWHEEL E9S е оборудван с електромотор с мощност 180 W, осигуряващ максимална скорост 18 километра в час и движение при наклон до 8 градуса. Захранването се осъществява от 29 V литиевойонна батерия (включена е в комплекта), осигуряваща пробег до 12 км. Една от най-характерните черти на този скутер е, че е сгъваем и след сгъване заема съвсем малко място и е удобен за носене.

Корпусът на устройството е направен от здрава алуминиева сплав за максимално натоварване до 100 кг. Колелата са 8-инчови и са покрити със здрава гума. Зареждането се осъществява от стандартната електрическа мрежа с напрежение 220 V, като зареждането от 0 до 100% става за около три и половина часа. Габаритните размери на електрическия скутер ICEWHEEL E9S са 92,50 х 32,00 х 13,50 сантиметра при тегло 8,3 кг. В комплекта са включени скутера, чанта за инструменти, ръководство на английски език и зарядното.

  • Електрическият скутер ICEWHEEL E9S може да бъде закупен оттук
  • Цена: 136,95 евро
  • Складът се намира в Германия; доставката е безплатна

 


Платено съобщение

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Morgan
Morgan

Само сте пропуснали да кажете, че цената е за модела със 150W мотор, по-малка скорост и пробег, а описания от вас модел струва повече.

Radical
Radical

Пълна изгъзица, колелата са мн по надеждни и удобни от тая простотия, а и спомагат за мускулите.

Груйо Груев
Груйо Груев

Чета противоречиви мнения по сайтовете. Като цена е добре, но за мен недостатък е, че се спира с крак и няма мобилно приложение, с което поне да следиш заряда на батерията.

(*)
(*)

Какъв скутер, жива тротинетка си е това