Преди два дни ви съобщихме за това, че авторите на The Witcher и на предстоящото киберпънк приключение Cyberpunk 2077, CD Project RED, подготвят не една, а три игри от света на тяхната следваща игра. Изглежда обаче предаденият превод на интервюто в полската медия Bankier (направен посредством Google Translate) не е бил съвсем точен. В превода се казваше, че първата игра е самият Cyberpunk 2077, втората – мултиплейърно заглавие, а третата – следващата голяма игра от света на играта.

Представител на студиото уточнява пред PC Gamer, че това, което в действителност е споделил пред медията е, че три от петте екипа на студиото работят по Cyberpunk 2077 (вместо само един).

„В момента имаме всичко на всичко пет екипа, които работят по различни проекти, като три от тях са се фокусирали по развитието на Cyberpunk 2077. Това са хората от офисите ни във Варшава и Краков, които са заети с работа по основната игра, а хората от Вроцлав, където разполагаме с около 40 специалиста са заети с технологията и проучвания. Отделен екип от варшавското ни студио е зает с разработката на Gwent. Последният от екипите е Spokko, който в момента е зает с все още неназован мобилен проект“, обяснява имейла, изпратен до медията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари