Lian Li подготвя за пускане серията Mid-Tower корпуси PC-K5

0
10
Няколко нови корпуса от серията PC-K5 представи на световната общественост тайванската компания Lian Li Industrial. Лоялните купувачи на производителя ще получат Middle Tower корпуси със страничен акрилен прозорец (Lian Li PC-K5WX) и без такъв (Lian Li PC-K5X). На 27 май тази година устройствата ще дебютират по магазините на цени съответно от 83 и 74 долара.


Шаситата с в черен цвят обединяват в основата си дебели стоманени листове от марката SECC. Моделите са с размери от 205 × 500 × 450 мм и тегло от 4,9 кг. Те предлагат съвместимост с ATX/MicroATX дънни платки, а също така на разположение на потребителите са две 5,25-инчови отделения и две подвижни шини за четири диска във форматите 2,5/3,5 инча.


Корпусът Lian Li PC-K5 в стандартната си конфигурация е съвместим с графични карти, чиято дължина е до 250 мм, но когато премахнете една от HDD-шините се появява възможност за монтирането на до 400 мм дълги графични ускорители. На задния панел се намират седем разширителни PCI слота. Що се отнася до поддържания CPU-охладител, то височината му може да достигне до 160 мм.

Имайте предвид, че моделите Lian Li PC-K5WX и PC-K5X разполагат с голям брой вентилационни отвори и прахови филтри. В комплекта, разработчикът е включил два 120-мм вентилатора в предната част и един на задната страна. В горната част на кейса е налично пространство за монтирането на радиатор с размери 240 х 120 х 60 мм.

I/O панелът на кутията е изнесен от производителя в горната част. Тук бъдещият собственик ще открие портовете USB 2.0 (2 бр.), USB 3.0 (1 бр.) и аудио жакове.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за