9.7 C
София

Mini Boombox – безжична аудиосистема за преносими устройства от Logitech

Най-четени

Собствениците на таблети и смартфони, които се нуждаят от подобряване на звука на своите устройства, вероятно ще се заинтересуват от последната разработка на компанията Logitech – компактен безжичен високоговорител, наречен Mini Boombox.

Новият продукт се отличава с поддръжка на връзка с мобилни устройства чрез технологията Bluetooth, което пък предоставя възможност за приемане на висококачествена потокова музика.

Mini Boombox разполага с интегриран сензорен блок за управление с подсветка, разположен в горната част на корпуса, а вградената никел-метал-хидридна (NiMH) батерия позволява до 10 часа време за автономна работа в режим на възпроизвеждане. Аудиосистемата е снабдена и с микрофон, което дава възможност тя да бъде използвана при нужда и като Handsfree устройство. Новият продукт ще бъде достъпен изцяло в черен цвят или в двуцветно изпълнение в черно и червено.

Безжичният високоговорител Logitech Mini Boombox ще може да бъде закупен още в края на текущия месец на ориентировъчната цена от 99,99 щатски долара.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини