MSI 740GM-P25: още една дънна платка за HTPC

0
22

За потребителите желаещи да си създадат съвременен персонален компютър с малки размери, компанията Micro-Star International предлага на тяхното внимание дънната платка 740GM-P25, която е подходяща за създаването на HTPC или компактна десктоп система с процесори на AMD AM2/AM2+ в основата.

Дънната платка MSI 740GM-P25 е изпълнена във форм-фактор MicroATX, в основата на която стои набор от системни логики AMD 740, с южен мост SB710. Устройството поддържа технологията APS (Active Phase Switching), която ефективно управлява енергопотреблението на системата и функция за отключване на скритите ядрата в процесорите на AMD. Платката притежава интегрирано графично ядро Radeon HD 2100, два слота за памет в стандарт DDR3-1333 и един слот PCI-Express x16 за дискретна графика.

Що се касае до набора от интерфейси, присъстващи в описаното дъно, то тук са налични шест конектора SATA-II, мрежова карта Gigabit Ethernet, изход D-Sub за изобразяване на графични изображения с интегрирания видеочип и аудио-контролер 7.1. Стойността на новото дъно от MSI за HTPC и мини-PC е 49 евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари