Nokia 8800 Aston Martin – скъпо и красиво

4
2

Nokia произведе новата версия на стилния модел Nokia 8800 – Nokia 8800 Aston Martin. Стилен дизайн, гравирана емблема на Aston Martin на корпуса, скринсейвъри и тапети в стила на АМ, а също така и звука на двигателя на Vantage V8 сложен за звънене – всичко това е свързано с Aston Martin. Иначе това е трибандов GSM/GPRS телефон с подържане на EDGE, 1-мегапикселна камера, с MP3 / AAC плеър и 208 x 208 262К цветен дисплей. Неговият корпус е направен от неръждаема стомана, при това теглото му е само 133 гр.
Цената на тази играчка е 1640 $

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
2 Автори на коментарите
MasterRalfCoMMeRCiAlaristotel777 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
MasterRalf
MasterRalf

На заплата вкарвам първата вноска 🙂 Но може и да не си го взема понеже трябва после и Aston Martin да си купувам, пък са скъпички.. Добро изглежда телефончето и отново Nokia се чудят какво по шик да направят и за повече пари. Е след 20-тина години може и да реша да си го взема само да видя какво е било..
Ето го и оригиналчето, няма чак такава разлика сякаш, а разликата е към 1500 лв. (най скъпият модел е 269 Euro)

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

К’ви 260 евро , кви 5 лева е приятелю, Нокията струва 1000 лв в БГ 😉

MasterRalf
MasterRalf

Не говорех за БГ, а за чужбина, но дори с разкодирането не стига до 1000. Като се сетя че в Западна Европа ти подаряват хубав телефон само за да станеш абонат на даден мобилен оператор, хич не ми се седи тук ама нали съм родолюбец 😛

aristotel777
aristotel777

Имам въпрос с повишена трудност ??? Ако се преебе капако, така де онова дет се пръзаля може ли да го връжа сос тел, оти ако не може финланците да си го заврат у капата. Пък и друго в България въздуха е нещо с особена чистота на твърдите частици. Говаря си с приятели връзката е – кристално чиста, говаря на жената – що годе, къде чуем, къде с точилката се разберем, къде нещо друго пак се разберем. Ама тея в парламента защо ли ги купуват като там няма грам връзка. Моят GSM е марка БАЙ ГАНЬОООО !!! На галено му викам… Виж още »