9.9 C
София

Palit анонсира две версии на GeForce GTX 760, едната от които е JetStream

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Припомняме Ви, че вчера се състоя официалната премиера на графичния ускорител NVIDIA GeForce GTX 760, който принадлежи към средно-ценовия диапазон. Още преди това събитие, партньорите на калифорнийския разработчик започнаха да ни представят своите версии на новия продукт, но има и такива, които изчакаха пускането на оригиналния адаптер за да ни представят своите модификации.


Например, Palit показа пред световната общественост своята версия на адаптера вчера. Всъщност дизайна на адаптера не е характерния за този производител. Моделът носи търговското име Palit GeForce GTX 760 Jetstream и е оборудван с познатата ни от преди двуслотова охладителна система с два 90-мм вентилатора и масивен алуминиев радиатор. Интересното тук е, че кожуха на охладителя от черно-златист е променен на червено-златист.

Адаптерът Palit GeForce GTX 760 Jetstream е променен не само на външен вид, но инженерите на Palit са поработили и с тактовите честоти на новия си продукт чрез форсирането им в завода. Така скоростта на ядрото NVIDIA GK104 от препоръчителната честотна формула 980/1033 MHz е форсирана до 1072/1137 MHz. Разбира се и паметта не е останала без намеса от страна на производителя – тя е с капацитет 2GB GDDR5, която работи при скорост от 6200 MHz, което е с 200 MHz повече от референтната. Моделът е снабден с видео-изходите DVI-I, DVI-D, HDMI, DisplayPort и получава допълнително захранване посредством чифт портове PCI-E 6-pin.

Между другото, производителя днес е анонсирал и стандартна версия на GeForce GTX 760, която очевидно не се различава от оригиналния образец, и работи на стандартните честоти. Цените на новите продукти за съжаление все още не са обявени.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини