Panasonic HDC-HS700 и HDC-TM700 HD видеокамери

0
32

Компанията Panasonic представи две high-definition видеокамери, които са известни под наименованието Panasonic HDC-HS700 и Panasonic HDC-TM700.

Новите Panasonic HDC-HS700 и HDC-TM700 устройства са оборудвани с подобрена 3MOS система, която създава „истински” и „живи” цветове в тъмно осветени помещения. Те разполагат с 12х оптично увеличение и са способни да записват видео с Full HD резолюция (1920×1080 пиксела) и 60 кадъра в секунда. Могат да правят снимки с резолюция 14.2 милиона пиксела.

Камерите Panasonic HDC-HS700 и HDC-TM700 са оборудвани с Power O.I.S. (Optical Image Stabilization – оптична стабилизация на изображението), използвайки жироскопични сензори за да засичат треперенето на ръката и да намалят замъгляването. Разполагат още с 5.1-канална съраунд аудио система със Zoom микрофон (предоставя до пет микрофона) и Smile Shot функция. Идват заедно с функцията iA (Intelligent Auto), която автоматично избира най-подходящия режим за снимане при натискане на един бутон.

Panasonic HDC-HS700 и HDC-TM700 имат 3-инчови сензорни дисплеи и опростен процес на снимане. Panasonic HDC-HS700 е оборудван с 240-гигабайтов твърд диск, докато при Panasonic HDC-TM700 е с 32GB вътрешна памет. И двете камери имат слотове за SD/SDHC/SDXC карти памет.

Сред другите функции можем да отбележим, че имат подобрена система за намаляване на шума на вятъра (Wind Noise Canceller) и автоматично регулиране на яркостта на LCD екрана (Auto Power LCD). За съжаление, датата на появяване и цените на горепосочените продукти не са уточнени.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари