HyperX, дъщерна марка на компанията Kingston Technology, съобщи за началото на доставките на модулите оперативна памет Predator DDR4 RGB. Основната отличителна черта в модулите е наличието на LED RGB осветление с инфрачервената технология за синхронизация HyperX Infrared Sync. Във всеки модул е вграден инфрачервен сензор, който осигурява синхронизация на съседните модули. Освен това се поддържат популярните системи ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion и MSI Mystic Light Sync.

Капацитетът на един модул е 8 GВ, а за купувачите се предлагат комплекти с общ обем от 16 GB (2 x 8 GВ) и 32 GB (4 х 8 GВ). Производителят съобщава за поддръжката на профилите Intel XMP 2.0 и гарантирана работа в режим на DDR4-2933 при тайминги 15-17-17 и напрежение 1,35 V. За сравнение, обхватът на HyperX Predator DDR4 (без осветлението) изглежда много по-широк: в списъка са представени модули с обем 4 – 16 GВ, функциониращи на честотите от 2400 Mhz до 3600 Mhz.

Всеки модул е направен от текстолит с черен цвят и е оборудван с нископрофилен черен радиатор от алуминий. Пълната височина, заедно с радиатора е 42,2 мм. Представените модули оперативна памет HyperX Predator DDR4 се разпространяват с доживотна гаранция от производителя. Препоръчителната цена на новите продукти не е обявена, но за сравнение комплектът HyperX Predator 16GB (2x 8 GB) DDR4-3000 струва около $225.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари