fbpx
-1.2 C
София

Sapphire представи докинг станцията GearBox 500 с видеокартата Radeon RX 6600 XT

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Sapphire Technology подготвя излизането на нова версия на докинг станцията за графични карти GearBox. Устройството носи името GearBox 500 Pulse RX 6600 XT Thunderbolt 3 eGFX и както лесно можем да се досетим, идва в комплект с графичната карта Radeon RX 6600 XT. Устройството е предназначено преди всичко за използване с лаптопи и мини компютри, които не разполагат със собствена графична карта. Нейното включване става с помощта на Thunderbolt 3 интерфейса, чрез който лаптопите могат и да се зареждат (до 60 W зарядна мощност).

Предвидена е възможността видеокартата Radeon RX 6600 XT да бъде заменена с по-производителна графична карта. Възможно е поставянето на двуслотови видеокарти с дължина не повече от 266 мм и консумация 350 W.

Новата докинг станция  GearBox 500 Pulse RX 6600 XT Thunderbolt 3 eGFX е съвместима с операционните системи macOS и Windows 10/11. В нея е интегрирано компютърно захранване с мощност 500 W. Налични са Gigabit Ethernet контролер и два USB 3.0 порта за включване на различни периферни устройства.

Засега няма информация за цената на докинг станцията Sapphire GearBox 500 Thunderbolt 3 Pulse RX 6600 XT eGFX, но тя едва ли ще се различава особено много от другите подобни устройства.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини