Sharkoon Pure Steel: компютърна кутия с опростен дизайн и с три модификации

0
330

Германският производител на компютърни компоненти Sharkoon Technologies обяви продажбите на компютърните кутии Pure Steel, със стандартен Mid-Tower размер. Дизайнът на корпуса е опростен, а според последните модни тенденции, единият страничен панел е направен от прозрачно закалено стъкло. Цената на кутията за Европа е 60 евро.

Компютърната кутия Sharkoon Pure Steel е подходяща за Extended ATX дънни платки и позволява инсталирането на до седем разширителни карти с дължина до 420 милиметра. Процесорният охладител не може да е по-висок от 160 милиметра. Възможно е поставянето на стандартно ATX захранване, до три 3,5-инчови и до пет 2,5-инчови диска.

Габаритните размери на новия корпус са 474 х 210 х 475 милиметра при тегло 8,7 килограма. Предвидени са места за шест 120 милиметрови вентилатора, а в долната част на корпуса може да бъде поставен 360 мм радиатор за водно охлаждане. На интерфейсния панел са поставени два USB 3.0 порта и стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо за слушалки и микрофон.

Sharkoon Pure Steel се предлага с бял и черен цвят при цена съответно 65 и 60 евро. Компанията предлага и модел с четири 120 мм вентилатора, оборудвани с RGB светодиодна подсветка. Цената на третия модел е 80 евро.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари