Компанията Bose стартира продажбите на слушалките Sleepbuds с цена $250, с които не може да се служа музика.

Новите слушалки тежат 1,4 грама, стоят комфортно в ухото и с тях може да се спи без никакви неудобства. Устройството пасивно маскира външните звуци, като например бръмченето на климатика или вентилатора, хъркането и шумът от улицата.

Това е възможно благодарение на специалната конструкция на корпуса и използването на специален говорител с определен честотен диапазон. Няма функция за активно шумоподтискане.

Слушалките Sleepbuds не могат да се използват за слушане на музика и каквото и да било аудио от външни източници. В тяхната памет са записани успокояващи звуци – дъжд, водопад, вълните на океана, вятъра и други подобни, които успокояват и сънят идва бързо. Силата на звука може да се регулира. Bose заяви, че в близко бъдеще ще предложи нови успокояващи звуци. Те ще могат да се запишат в паметта на слушалките с помощта на специално приложение.

Слушалките Sleepbuds трябва да се поставят в специалния алуминиев корпус с micro USB порт, чрез който става тяхното зареждане. Батерията осигурява 16 часа непрекъсната работа. Това е достатъчно за две нощи.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари