Sony Ericsson W710i & W850

15
7

Компанията Sony Ericsson продължава да изненадва любителите на мултифункционалните джаджи – представени бяха два нови модела от атрактвината серия SE Walkman. Това са:

Sony Ericsson W710i Walkman
Забележително устройство, което освен стандартните за един телефон функции притежава и не толкова обичайните GPS-навигация, възможност за измерване на скорост, разстояние и време. Четиристандартния GSM телефон поддържа също EDGE и притежава 2MP камера, възможност за разширение на паметта до 1 Gb (Memory Strick Micro), два TFT дисплея, Bluetooth, при всички тези екстри размерите са забележителните 2,5 см ширина и 102 г тегло. Ще бъде произвеждан в два цвята на корпуса, но не по-рано от 3-тата четвърт на тази година
Свойства:
SMS, EMS, MMS
QuickShare
Push-To-Talk
GPRS class 10
EDGE class 10
Bluetooth
USB 2.0
Infraport
WAP 2.0 + RSS
и тонколонки

Sony Ericsson W850 Walkman
Още един флагман тип слайдър в забележителния бранд.Характеристики – GSM 900/1800/1900 с поддръжка на UMTS 2100 и с инсталирана последна версия Walkman Player 2.0 – услуга, позволяваща не толкова да се слуша музика, но и да се записват няколко секунди от интересна песен директно от ефира на FM радиото или записана с микрофон, а след това да изпратите този фрагмент в Gracenote (световна музикална база данни) и така да узнаете кояе тази песен и кой я изпълнява. Освен всичко друго W850 има 2Mp камера, 2″ QVGA TFT цветен 260К дисплей, RDS FM Stereo радио и Bluetooth 2.0. И черешката на тортата – телефона стандартно има 1 Gb памет (Memory Strick PRO Duo), която може да бъде разширена до 4 Gb. В цветовата гама пак са два модела и дата на излиза се очаква пак да бъде края на тази година

15
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
15 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
6 Автори на коментарите
diksiFixt00lm_mihovkidoTE_BG Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
RefreshMe
RefreshMe

Дааа , момчетата от СониЕриксон хич не си поплюват. Интересна придобивка би бил някой от тези телефони. Токущо Нокия получи предизвикателство за двубой.

Fixt00l
Fixt00l

Къде ли са сега ония фанатизирани паляци,които хвалят Nokia…

m_mihov
m_mihov

напълно те подкрепям пич:B) :B)
Сони Ериксон продължават да ни изненадват и със всеки изминал ден се убеждавам,че хората май си купуват Нокиа само заради емблемката „Нокиа“
А мене лично ме кефи повече W850:bye1: :bye1:

kido
kido

:blink:

Fixt00l
Fixt00l

Какви нечувани досега екстри има само…а един бизнесмен си купи оная смешна Nokia от 1400 лв,забравих моделът кой беше…:gift:

TE_BG
TE_BG

Онази за 1400лв е 8800 и е напълно обикновен телефон, но просто е с такъв корпус, че можеш да го изпускаш, хвърляш и блъскаш по стените и после нищо не трябва да му има.

Nencheff
Nencheff

За какво да си купувам телефон, като знам, че ще го изпускам, хвърлям и т.н. още повече, че е 1400 лв. 🙂 Ма както са казали хората .. за всеки влак си има пътници. СЕ в момента доминират .. Още с излизането на к700i си го взех, вече колко време съм с него .. е няма какво да си говорим, още върви перфектно, още батерията е на ниво .. Девелоперите правят яко софт за него .. Sony Ericsson W850 Walkman колкото и да струва, ще си заслужава паричките ..

smalll
smalll

sony ericson thw best:clap:

MyS71c
MyS71c

А някои да има представа на какви пари варви този W710i 4е сега ще си копувам или W550i ili W800 този май е нещо средно ако не се лъжа а междудругото НОКИА е КОШНИЦА само БАЛЪЦИТЕ са с такоз нещо ако може да се наре4е телефон

П.С.Благодаря предварително на отговорилите;)

Draconis
Draconis

Хората които хвалят Нокия (такива като мен) няма да умрат ни да изчезнат от света, но никой не отрича че и Сони Ериксоните си имат хубави моделчета като тези тук, да се надяваме да са и на по човешки цени, а доколкото знам Нокия в момента работят с ATi върху графични чипове за gsm-и та ще видим после кой с кого ще се мери и как. Та обратно по темата, моделчетата са наистина хубави като по ми харесва слайдърчето, не обичам по принцип телефоните тип папка, просто персонално мнение, незнам просто имам чувството, че е по-лесно да се счупят, знам… Виж още »