fbpx
15.8 C
София

Tenda 4G680 4G LTE рутер e наличен вече в България

Най-четени

Tenda Technology обяви локална наличност на 4G680 за българския пазар. Устройството представлява 4G LTE рутер с най-новата LTE технология и се предлага на цена от около 130 лв.

4G680 дава възможност на потребителите да използват своята SIM карта, като по този начин получават достъп до високоскоростна 4G връзка, която може да се използва от множество устройства едновременно. С наличната поддръжка на технологии като VOLTE и CSFB и чрез свързването на външен стационарен или безжичен телефон, може да се сърфира в мрежата и да се извършват разговори едновременно.

4G рутерът поддържа над 300 мобилни мрежи в над 135 страни, а използването му е изключитено лесно. Необходимо е единствено да се постави SIM-картата, след което може да се насладите на високоскоростен Wi-Fi сигнал без необходимост от каквато и да било конфигурация. Поддържайки мрежовия стандарт LTE категория 4, 4G680 може да достигне до 150Mbps скорост на изтегляне и 50Mbps скорост на качване.

Използвайки най-новата LTE широколентова и 802.11N безжична технология, рутерът позволява сърфиране в Интернет, като подобен тип устройства са особено предпочитани за почивка и на места, където липсва Wi-Fi покритие.

4G680 поддържа стационарни телефони чрез VoLTE (Voice over LTE) или CSFB (Circuit Switch Fallback). Необходимо е единствено да се свърже стационарния телефон към телефонния порт на 4G680, за да се провеждат разговори и да се сърфира в Интернет едновременно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
БегиМани
БегиМани
1 година

И каква е разликата да си пусна HotSpot-а на телефона? Това го правя от години и ми е много смешно като видя хора с няколко у-ва и всяко едно от тях със собствена сим карта…

п.п. Лаптопа ми се връзва на 300mbps към телефона, та тоя „рутер“ пасти да яде… 🙂 🙂 🙂

Кольо
Кольо
1 година

Някой археолог, е намерил склад със залежали компоненти.

Нови ревюта

Подобни новини