Електронният магазин Tomtop продава мощно захранване, специализиран корпус и удобен преходник. Устройствата са много подходящи за хората, занимаващи се с добив на криптовалута.

12000W ATX12V V2.31

Мощно компютърно захранване, идеално за компютърни системи за добив на цифрова валута. Осигурява 2000 W мощност при коефициент на полезно действие не по-нисък от 90%. Поддържа до 8 мощни видеокарти едновременно, осигурява захранване с ниска пулсация. Има вградени защити от късо съединение, повишено или понижено изходно напрежение и от претоварване. Може да работи при входно променливо напрежение от 180 до 240 V.

Компютърното захранване 2000W ATX12V V2.31 може да бъде закупено оттук
Цена: $119,99

2Steel Coin Open Air Miner

Отворен стоманен ATX корпус, подходящ за инсталиране на хардуера за добив на криптовалута, в който може да бъде поместена ATX, Micro ATX или mini ITX дънна платка. Предвидено е място за два HDD/SSD диска с 3,5/2,5-инчов стандартен размер; могат да се поставят четири вентилатора за обдухване на графичните карти. Възможно е поставянето на от 6 до 8 видеокарти. Много удобен за бързо сглобяване на цифрова ферма за добив на криптовалута.

Корпусът Steel Coin Open Air Miner може да бъде закупен оттук
Цена: $38,99

3Преходник от USB 3.0 към PCI Express 1x до 16x

 

Удобен преходник, подходящ за външно свързване на видеокарти. В комплекта са включени необходимите USB кабел за данните и SATA кабел за подаване на допълнително захранване. Наличен е фиксатор за поставената в преходника видеокарта, с който се избягва нейното изместване или падане. Преходникът е удобен за добив на цифрова валута с помощта на стандартен лаптоп и други компютърни устройства.

Преходникът USB 3.0 PCI-E може да бъде закупен оттук
Цена: $5,29

 


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари