Tomtop предлага роботизираната прахосмукачка Xiaomi Mijia от 2-ро поколение

2
1276

Интернет магазинът Tomtop предлага новата роботизирана прахосмукачка Xiaomi Mijia от второ поколение. Цената е изгодна за потребителя.

Прахосмукачката Xiaomi Mijia от второ поколение може автоматично да почиства и измива подовете. Разполага с бионичен резервоар за вода и е много подходяща за домашно ползване. Устройството почиства ъглите и местата под мебелите и около техните крачета, без да оставя сляпа и непочистена област. Роботизираната прахосмукачка разполага със система от 13 сензора за ориентация. Възможно е задаване на маршрут за движение, съобразен с размера и замърсеността на помещението. Устройството може автоматично да регулира силата на засмукването за по-добро почистване. При разреждане на батерията, прахосмукачката автоматично се връща до зарядното устройство.

Консумацията на робота е 58 W. Използва се 14,4 V батерия с капацитет 5200 mAh. Теглото на устройството е 6,5 килограма. Доставката до България е безплатна.

Роботизираната прахосмукачка Xiaomi Mijia от 2-ро поколение може да бъде закупена оттук
Цена: 381,79 евро

 


Платено съобщение

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Aymalievдръ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
дръ
дръ

цената е около 414 евро, което пак е добре, само дето сме в бг и трябва да спестявам някой друг месец за да си я позволя, а то все нещо друго изкача…

Aymaliev
Aymaliev

По-скоро бих си я купил за 200 евро повече от Amazon или от друго място, което предоставя сигурна гаранция ако нещо се развали и при което няма да ти се налага да се разправяш с митница.