TP-Link представя Archer C5

7
765
Безжичен рутер от ново поколение, подходящ за нуждите на всеки потребител

TP-Link пуска на българския пазар ново поколение двубандов рутер – Archer C5,  който осигурява по-голямо покритие и мощ на сигнала и е достъпен за всеки бюджет.

Двубaндовата технология осигурява безжична скорост до 1.2Gbps в двете честотни ленти. 300Mbps в честотната лента от 2.4GHz  и 867Mbps за тази от 5GHz. Това позволява HD стрийминг без прекъсвания, онлайн игри и други приложения, които изискват интензивен трафик.

Gigabit връзката и четирите външни антени с модерна технология предлагат максимална производителност и оптимално покритие във всеки ъгъл на дома или офиса. Това позволява на устройствата да се свързват безпроблемно по между си и да имат достъп до интернет от всяко място.

Archer C5 притежава вграден USB 2.0 порт с поддръжка за 3G/4G модем, за да се гарантира постоянна връзка. Устройството предлага гигабитна свързаност чрез 1 WAN порт от 1000Mbps. Има още и 4 LAN  порта от 1000Mbps за трансфер с ултра бързи скорости. Освен всичко това, рутерът притежава надежден антивирус и опция за родителски контрол. Чрез нея родителите могат да ограничат достъпа на децата до неподходящи сайтове или да ограничат времето им в Интернет.

Някои от предимствата на Archer C5:
  • Gigabit връзки, пълно покритие и гарантирана стабилност. Archer C5 осигурява пълно покритие и минимизиране на смущенията чрез интелигентно позициониране на 4 модерни антени, които увеличават чувствителността на приемане
  • Непрекъсната интернет връзка по всяко време. Archer C5 разполага със защити, USB портът поддържа 3G / 4G USB модеми за осигуряване на интернет връзка, дори и без кабелен интернет.
  • USB порт, за всичко от което имате нужда. Освен поддръжка на USB модем 3G / 4G, Archer C5 разполага с функция Media Server, поддръжка Samba (за съхранение на данни) и FTP сървър за сигурен достъп до вашите файлове от всяко място.
  • Родителски контрол, сигурност и напреднали функции. Archer C5 предлага в допълнение и функцията VPN Server (OpenVPN / PPTP), осигурява едновременно до 8 различни Wi-Fi мрежи и може да се оправлява както локално, така и от разстояние. Родителският контрол е лесен за използване, конфигуриран по часове и / или терминали. Ширината на лентата на устройството също може да бъде приоритизирана, така че връзките да са стабилни и надеждни.
  • Много добро съотношение качество цена
  • 3-годишна гаранция и безплатна техническа поддръжка

 “Тази година лансираме Archer C5, универсален, стабилен и бърз двубандов маршрутизатор на TP-Link за непрекъснати връзки, предназначен за различните типове потребители. Устройството е подходящо както за ползване в домашни условия, така и за корпоративни цели. Archer C5 притежава стандартни функции, които са много полезни както за домашни активности, така и за фирми и предприятия, които имат няколко офиса и държат на взаимосвързаност. Този модел рутер е удобен за доставчици на интернет услуги, които искат персонализирани и специализирани функции с лесно дистанционно управление или за едновременно предоставяне на множество услуги.”, каза Анна Чакърова Business Developement Manager в TP-Link България.

Archer C5 е наличен в партньорската мрежа на цени от 103.90 лв с ДДС.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари