fbpx
4.8 C
София

WEY Smart Touch: клавиатура с 10-инчов сензорен дисплей и сменяеми клавишни модули

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Швейцарската компания WEY Technology анонсира клавиатурата WEY Smart Touch и според производителя, новото периферно устройство съществено опростява процесите в работна среда с няколко монитора, където потребителят трябва да съсредоточва вниманието си върху различни системи. Клавиатурата може да се окаже полезна на фондовите борси, в различните центрове за управление на данни и други подобни.

 

Характерна черта на клавиатурата WEY Smart Touch е сензорният дисплей с размер на диагонала 10,1 инча и резолюция 1280х800 пиксела, който автоматично се адаптира към избраната система. В клавиатурата са интегрирани възможности за телефонна и видео връзки, обмен на текстови съобщения, дуплексна радио връзка, както и за включване на допълнителни външни устройства, като по този начин могат да се превключва между няколко работещи системи.

 

Характерна особеност на WEY Smart Touch е сменяемият клавишен модул. Предполага се, че по този начин използването на клавиатурата от няколко служителя ще бъде по-хигиенично. За понижаване консумацията на електроенергия WEY Smart Touch разполага със сензори за осветяване и движение. Тя разполага с 24 програмируеми клавиша, два високоговорителя, Gigabit Ethernet порт с поддръжката на PoE+ и три USB порта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини