Xiaomi Pro 300M: усилвател на Wi-Fi сигнала с две антени и достъпна цена

0
2027

Устройството Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro е специално проектирано за повишаване мощността на Wi-Fi сигнала от вашия домашен или офисен безжичен рутер. То работи със скорост 300 Mb/s и разполага с две антени, с помощта на които елиминира мъртвите зони на Wi-Fi сигнала и осигурява бърза безжична връзка в помещенията. Това дава възможност за безпроблемен стрийминг с висока разделителна способност, както и качествен геймплей във всички помещения.

Усилвателят работи с всеки стандартен Wi-Fi рутер. Работната честота на рипийтъра Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro е 2,4 GHz.

Друг характерен момент на усилвателя Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro е, че поддържа едновременната работа на до 64 безжични компютърни устройства и може да удовлетвори всички потребности на едно семейство. Управлението на настройките е съвсем удобно и лесно, и става с помощта на специално фирмено приложение. Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro се обновява автоматично, налични са два мрежови порта. Габаритните размери на безжичния усилвател са 6,90 x 6,90 x 3,50 сантиметра при тегло 155 грама. Устройството е съвсем лесно за използване – достатъчно е да се включи и веднага започва да работи.

  • Wi-Fi усилвателят Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro може да бъде закупен оттук
  • Цена: $8,33
  • Доставката е безплатна

Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!