fbpx
-5 C
София

Zotac представи видеокартата GeForce GTX 650 Destroyer TSI

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Поредната новост от лагера на Zotac International се появи тези дни и това е следващата версия на графичния ускорител GeForce GTX 650. На пазара, картата ще се предлага под името GTX 650 Destroyer TSI (Twin, Silent, Intelligent). Адаптерът ще бъде със значителни подобрения в конструкцията: разработчикът е използвал фирмен дизайн на печатната платка, високопроизводителна охладителна система, както и достатъчно мощна за ядрото 3+1 фазна захранваща подсистема, тъй като експертите на Zotac са форсирали още в заводски условия тактовата честота.

28-нанометровия графичен чип NVIDIA GK107 работи при тактова честота от 1071 MHz (референтна – 1058 MHz), а за вградената памет този параметър е останал препоръчителния – 5000 MHz. Видео адаптерът работи със стандартната 2048 MB GDDR5 видео памет, а синхронизацията й с ядрото става посредством 128-битов интерфейс. За пълноценната работата на представения адаптер е необходимо допълнително захранване, което се подава чрез наличния 6-пинов PCI-E Power конектор. Изображението към монитора се предава посредством видео-изходите DVI (2 броя), HDMI и DisplayPort. Що се отнася до охладителната система TSI, то тя е с префикса Extreme Edition и се състои от голям алуминиев радиатор, който е обдухван от два 70-мм вентилатора. Цената и датата на пускане на Zotac GeForce GTX 650 Destroyer TSI на пазара все още не са обявени.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини