Анонс на Outpost Zero

0
180

Човечеството се е самоунищожило. След години на кървава война, ядрени бомби избухват по целия свят, а единствените оцелели са затворени в кораб на колонията. Управляван от роботи, той напуска слънчевата система в търсене на нова планета за колонизиране и опит да се даде шанс за живот на невръстните оцелели човеци. Това е сюжета на Outpost Zero, мултиплейърен сървайвъл FPS , който ви поставя в ролята на един от споменатите роботи.

В играта ще може освен това да създавате още роботи, които да са вашите AI другари, ще може да им добавяте различни характеристики, да ги поставяте на стража на поста ви, да събират ресурси или да поддържат инфраструктурата. И понеже те имат интелект, макар и изкуствен, ще трябва да се постараете да се отнасяте добре с тях, ако не искате проблеми, за да си помогнете и да създадете, както пишат в анонса си създателите на играта: „едно общество на щастливи, ефективни и мощни роботи“. А освен от космически пирати и други досадници, ще е нужно да се пазите и от животинския свят, който ще е колкото невероятен, толкова и враждебен – огромни подобни на носорози гадини, гигантски паяци албиноси и какво ли още не. Ако пък не сте от типа роботи, които обичат да си седят на топло в защитения пост и да си пият вечерния чай, то ще може да влизате в атаки и щурмове заедно с вашите роботи.

Играта се разработва за PC и се очаква да излезе по-късно тази седмица. Нейни създатели са Symmetric Games Studio и се издава от авторите на Hello Neighbor, tinyBuild. Ако искате да я пробвате, може да се запишете за участие в безплатните тестове тук.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари