Някога преди в историята на Overwatch така нареченият „Бастион“ беше кошмарът на играещите играта. След това те намериха начин как да го надхитрят и репутацията на бота бавно се разпадна на парчета… както и той. Сега, след месеци пълна невзрачност в Overwatch бастионът ще бъде променен значително.

Главният дизайнер на Overwatch Джьофф Гудман коментира обширно във форума на играта промените, засягащи бастиона в отворената за тестове зона. Почти всяка една от основните му характеристики ще бъде сменена и пренастроена. Режимът на разузнаване (този, в който машината се преструва на човек) ще има по-малък обхват. За сметка на това режимът на защита (в който бастионът се превръща в тръба, пръскаща куршуми) ще стане почти непобедим. Освен това екипът създал Overwatch не иска трансформацията да бъде сама като форма на самоубийство. Гудман сподели: „Досега тествахме особености като увеличаване на обхвата на стреляне, но и понасянето на по-малко поражение при трансформация„.

Но най-променената характеристика е способността бастионът да се възстановява сам. „За момента сме модифицирали бастиона да може да използва режим на възстановяване докато се движи и да не бъде прекъсван през този процес. Така тази опция ще бъде по-ефективна и фактор за оцеляване“. Скоро ще видим как промените са повлияли на бастиона и дали той отново ще се превърне в кошмар за играчите.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари