Бележки по изданието към Elite Dangerous с препратка към инцидента в самолет на United Airlines

0
84

Винаги е забавно да се види видеоигрите да пресъздават реалността и факти от ежедневието. Наскоро Eurogamer се натъкнаха на забавно съвпадение. Става въпрос за наскоро издаден сериозен пакет с фиксове и допълнения към Elite Dangerous.

Вероятно сте видели видео от срамния инцидент, случил се наскоро на полет на United Airlines. Става дума за видеото, в което едни яки момчета – служители на охраната на летището, измъкват насила 69-годишен доктор от мястото му, с обляно в кръв в лице. Преди полета да поеме по курса си се оказало, че са издадени повече билети, отколкото е нужно и няма място за помощния екипаж, което е наложило служителите на полета да помолят няколко човека да отстъпят местата си и да се качат на друг полет. Отказът на един от хората да го направи, кара хората от летищната охрана да поемат нещата в свои ръце, но го правят по един доста дивашки и некултурен начин. Видеото обиколи бързо всички социални медии и събра критиката на множество хора към американския авиопревозвач, който няма против пасажерите да бъдат влачени по пътеките на самолета като добитък, изпращан за заколение.

„Поправено: някои случаи, в които пасажерите отказват да напуснат кабините си“, това гласи ред от бележките по изданието, който идва с пач 2.3 (The Commanders)за Elite Dangerous. От Frontier обяснили за Eurogamer, че всичко е съвпадение. В интерес на истината наистина съществувал такъв бъг. Самата общност на играта пък се забавлява с всичко това и вече нарече пакета с обновления United Update.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари