Не остана много до излизането на Assassin’s Creed: Valhalla и ако все още се колебаете дали да си закупите играта, то вероятно следващите два видеоклипа ще се окажат решаващи за вас, понеже става дума за три часа от геймплея на заглавието. Тук може да получите по-добър поглед над средата и света на Assassin’s Creed: Valhalla, синематиката, различните комбат и стелт елементи.

Assassin’s Creed: Valhalla е най-новата игра за ордена на асасините, който този път ще ви отведе към британските острови, както и към красивите, но студени скандинавски полета и викингите. Вашият герой, Ейвор е смел воин, който ще търси нов дом на своите събратя, докато в същото време се пазите от Ордена на Древните, които са поели пълен контрол над британските острови. И подобно на миналата игра от поредицата, Odyssey, ролевите елементи във Valhalla отново ще играят важна роля.

В края на миналия месец, Ubisoft разкри това, което предстои за играта след нейното излизане, като първото, което ще получите като част от основния пакет ще е специалния фото режим, посредством който да запазите красиви изображения от геймплея, които да споделяте с приятели или да си ги сложите като тапет на вашия десктоп. Сезонния пропуск на играта ще включва два големи платени експанжъна, които ще излязат през 2021. Още през декември обаче Ubisoft ще дадат старта на Сезон 1 , който ще включва безплатно сезонно съдържание, като например Viking Yule Festival, нови режими и сгради. През март следващата година може да очаквате и старта на Сезон 2. Отново безплатен за всички, той ще ви поднесе изцяло нов комбат-ориентиран режим, обновлението Jomsviking, както и специалните Settlement фестивали, заедно с ново снаряжение и снаряжение. „Подробности за Сезон 3 ще бъдат разкрити на една по-късна дата, но Сезон 2 няма да е единствения пакет със съдържание, който ще дойде през 2021“, обещават Ubisoft.

По отношение на първия голям експанжън, който идва през 2021, неговото име е Wrath of the Druids. В това приключение ще поемете на път към Ирландия, за да разгадаете древен друидски култ, както и да откриете членовете му. „Впускайки се в келтския фолклор, на тях ще им се наложи да си проправят път през омагьосани гори и ослепителни пейзажи, докато печелейки си доверието на келтските крале“, описват съдържанието на допълнението Ubi.

Второто допълнение в сезонния пропуск към Assassin’s Creed: Valhalla – The Siege of Paris ще ви позволи да преживеете най-амбициозната битка на викингите в тяхната история. „По време на този ключов момент в историята, играещите ще се промъкнат в укрепения Париж в една продължителна обсада, ще се опитат да разкрият тайните на врага и формират стратегически алианси, за да опазят бъдещето на клана си“, гласи описанието на експанжъна.

Играта излиза на 12.11.2020 за Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 и Stadia, а на една по-късна дата и за PlayStation 5 и клауд гейм услугата на Amazon, Luna.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари