След като през миналата седмица от Blizzard обявиха, че откритата бета на Overwatch 2 ще се проведе в края на април и обявиха това, което тя ще включва, сега студиото публикува и системните изисквания за PC версията на играта.

Activision Blizzard анонсираха изненадващо Overwatch 2 през 2019, но от тогава се случиха доста промени. Последните две години бяха особено бурни за компанията. Издателят беше разтърсен от сериозни скандали, което доведе до напускането на разработчици, между които и директора на Overwatch Джеф Каплан, а междувременно Activision Blizzard бяха придобити от Microsoft в една от най-големите сделки в гейм индустрията. Дали всичко това ще повлияе по някакъв начин на Overwatch 2 предстои да видим.

Това, което знаем за Overwatch 2 съвсем не е много. Това, което знаем е, че играта няма да е традиционното продължение, което всички знаем и сървърите на първата игра няма да бъдат изключени с появата на Overwatch 2. Тъкмо напротив. Двете игри ще водят съвместен живот, като втората игра ще постави акцент над историите на отделни герои, докато първата игра ще получава съдържание от Overwatch 2 по някакъв начин, така че почитателите на оригинала не само, че няма да бъдат ощетявани по някакъв начин, а тъкмо напротив.

В новините около бета тестовете от миналата седмица, Blizzard заявиха, че те ще включват само определени региони от света, но засега не са уточнени кои. Що се отнася до съдържанието, което ще бъде предложено в тях, то това ще са пет изцяло нови карти, 5v5, новият герой Sojourn, изцяло нов режим: Push, нова пингова система, както и преработените версии на четирима нови герои. Ако искате да участвате в тестовете, може да се регистрирате тук и да се надявате, че ще получите одобрение в следващите няколко седмици. По-долу може да видите и споменатите системни изисквания за Windows версията на Overwatch 2:

Overwatch 2 PC – minimum system requirements

 1. Processor: Intel Core i3 / AMD Phenom X3 8650
 2. Graphics card: NVIDIA GeForce GTX 600 series / AMD Radeon HD 7000 series
 3. RAM: 6 GB
 4. Disk space: 50 GB
 5. Operating System: Windows 7/8/10 64-bit
 6. Screen: With a minimum resolution of 1024×768
 1. Processor: Intel Core i7 / AMD Ryzen 5
 2. Graphics card: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon R9 380
 3. RAM: 8 GB
 4. Disk space: 50 GB
 5. Operating System: Windows 10 64-bit
 6. Screen: With a minimum resolution of 1024×768

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари