14.5 C
София

Нови детайли за следващата Jurassic Park игра

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

В новия брой на списание Game Informer се появиха първите по-интересни детайли относно следващото заглавие във вселената на Jurassic Park. Един от най-важните въпроси, които глождеха феновете на JP е кога ще се развива действието в играта.
Оказва се, че тя ще е директно продължение на първия филм, но в нея няма да участват популярните герои като Dr. Alan Grant и Ian Malcolm. Играчът ще влезе в ролята на произволен работник на острова, който най-вероятно ще иска да се махне от него възможно най-бързо.

Геймплейът на играта ще напомня този на Heavy Rain. Екшън сцените ще наблягат много на Quick Time Events или с други думи събития, в които играчът да натиска бутона, който се появява на екрана му. Ще присъстват и голямо количество пъзели.

Подобно на Back to the Future, която също е продукт на Telltale Games, Jurassic Park ще бъде разделена на 5 епизода, първият от които ще бъде пуснат тази пролет. За платформи са гарантирани единствено PC и Mac, но ако отново се съди по Back to the Future, играта може да се появи и в Playstation Store.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини