Ново видео към The Council

0
137

Едно от най-интригуващите заглавия, анонсирани в началото на тази година без никакво съмнение е The Council. Играта ще разкаже една история за конспирации и мръсни игри, срещайки ви с известни исторически личности от ранга на Наполеон, Джордж Вашингтон и други познати лица. Участвате в политически битки, но освен това трябва да разрешите мистерия, свързана с майка ви. Тя е пристигнала на острова, на който се провежда знаменито парти, но в един момент тя изчезва. Играта е разделена в пет епизода и изборите, които вземате влияят, както на завършека на конкретния епизод, така и на цялостното развитие на историята и края на играта, така че ще трябва да впрегнете силата на стратегическата си мисъл. Наличието на силно разклонено дърво на изборите вероятно и предполага, че играта ще търпи множество преигравания, което звучи чудесно. The Council ще е класическа ролева игра, като освен значимостта на изборите, акцент е поставен и над класовете и уменията на героите. Така например, споделя във видеото режисьорът на играта Силвен Сеши, дипломатите са майстори на красноречието и умеят да привличат на своя страна съмишленици, докато детективите са добри в отсяването на важното и откриването на скрити подробности за света около тях.

„Имате неща, като разпити, убеждаване, манипулиране, множество умения, които се базират на умението ви да водите разговор. Имаме също така умения, свързани със знанията ви, като познаване на лингвистиката и цялостната ви ерудираност, които ви помагат да разбирате по-добре света на XVIII век, в който живеете. По-голяма част от изборите в The Council има кратки, средни или дългосрочни последствия, както по-дребни, така и реално значими“, обяснява Сеши. Не е съвсем ясно как ще бъде изградена комбат системата, а както се вижда и от видеото, такива моменти ще има. Сеши говори за нещо, което нарича „система на конфронтацията“, която ще трансформира традиционния RPG комбат геймплей в базирани на диалог и история система“.

Първият епизод на The Council излиза в Steam на 13-ти този месец.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари