Нолан Норт не вярва, че ще има нов Uncharted

1
268

С A Thief End, Naughty Dog затвори последната страница на историята на Нейтън Дрейк, а вероятно и на Uncharted, за доста дълго време. Миналата година се появиха спекулации, че на даден етап, сериите могат да получат нов живот след време, разглеждайки други герои от сериите.

Изигралият с огромен успех ролята на емблематичния авантюрист, Нолан Норт смята обаче, че това е било края на поредицата. „Мнозина искат пети Uncharted, но този кораб отплава безвъзвратно. Страхотно е иначе, че толкова много хора си спомнят емблематичната поредица“, отбелязва Норт в интервю за OnlySP по време на Supanova Comic Con & Gaming.

Той е запитан също така и за наследство, което според него оставят игрите и кога той лично е осъзнал, че става дума за феномен от такава височина. „Не знаехме дали ще има втора игра. Помня само, че бях изключително развълнуван да работя по такава, и когато това в действителност се случи, Naughty Dog вече знаеха, че ще има и трета и четвърта“, допълва Норт.

Кога точно обаче, Норт разбира, че A Thief End ще е последния Uncharted?

„Не беше преди да почнем работа по четвъртата игра, когато вече ставаше ясно, че пета няма да има. И е нормално в такива случаи да си зададеш въпроса: „Добре, а сега накъде?“. Но ти не искаш да напускаш кораба… Не ми беше леко да видя края на сериите, но ние сме горди от постигнатото и ако това е начина, по който Sony и Naughty Dog са решили да го приключат, то тогава няма проблем от моя страна“, заключава Норт.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари