Обновление за Mashinky добавя пътни превозни средства

0
154

Ян Зелени, създателят на симулатора със симпатично звучащото име Mashinky анонсира входа на пътните превозни средства в играта.

Играта ви вкарва в ролята на магнат, управляващ железопътна империя и ви позволява ви да проектирате пътища и инфраструктура върху процедурно генериран терен, да превозвате пътници и стоки. Освен красивия 3D свят, Machinky предлага и строителния режим, който ви позволява, в класическа вертикална, изометрична перспектива да излагате своите цели и да ги реализирате по ваше желание.

С настоящето обновление, Road Vehicles, Зелени добавя не само автобуси и камиони, но и възможността да се строят за тях съответните пътища, мостове и тунели.

„Когато публикувах Mashinky преди точно две години, аз дадох някои обещания за това какво ще бъде включено в играта след появата ѝ. Днес ние реализираме още едно такова голямо обещание, и аз съм супер развълнуван да ви го покажа и да ви поканя“, пише Зелени в анонса на допълнението. „Пътните транспортни средства не са задължителни, може да продължите да използвате единствено влакове, но тъй като това е сериозна промяна в играта, аз се надявам да ги изпробвате, да ни изпратите отзив за тях и да ги обичате по начина, по който ги обичам и аз. Не очаквайте превозни средства за всички ери в играта. Ще има само няколко превозни средства в началото, за първите три ери, но очаквайте повече скоро. Първият пакет тук са пътнически и леки товарни машини, които са идеални за превоза на стоки по пътя. В някое от следващите обновления смятам да добавя превозни средства за храна и по-малки стоки, защото в случая пътния транспорт придобива по-голям смисъл“.

Machinky в момента е в Steam Early Access.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари