Една много интересна история набира популярност в Интернет – за 95-годишна баба от Япония. Хората от „Обслужване на клиенти“ в Nintendo са надминали всички очаквания при решаването на нейния проблем.

Дъщерята на възрастната жена, 74-годишната Кунико Тсусака, споделя за случилото се пред японския вестник Asahi Shimbun. Тя отбелязва, че нейната майка винаги е носила със себе си своя Game Boy, за да играе на Tetris. Когато станала на 95, нейното здраве започнало да се влошава и на всичкото отгоре конзолата спряла да работи.

Кунико не успява да намери магазин, който да продава такива конзоли. Не намира и къде да поправят Game Boy-я. Синът ѝ обаче споменава, че Nintendo предлага отлично обслужване на клиентите си. Описвайки го, той използва думи като божествена поддръжка и взаимодействие с божество (神対応). Тя обаче не го разбира правилно и си мисли, че той е използвал думата за хартия.

Тя решава да изпрати конзолата на Nintendo, заедно с писмо. След около седмица, тя получава отговор от компанията. Става ясно, че не разполагат с нужните части да поправят конзолата. Те обаче намерили нов Game Boy в склад и го изпратили с писмо, в което пожелават дълголетие на бабата.

В крайна сметка тя доживява до 99 години, играейки на своята конзола.

„Смятам, че горе в небето тя е благодарна!“, довършва дъщерята.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари