fbpx
19.2 C
София

Пит Хайнс обясни повишението на цената на сезонния пропуск за Fallout 4

Най-четени

Методи Дамянов
Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Вчера Bethesda анонсираха плановете си за допълнително съдържание за Fallout 4, което смятат да издадат през следващите месеци. Студиото обмисля издаването на DLC-та на етапи, като първата вълна от съдържание излиза съвсем скоро. От компанията обясниха, че ценовите планове за сезонния пропуск се променят и вместо обявената цена от $30, то желаещите да притежават всички страхотни пакети със съдържание – а става въпрос за нещо наистина специално – които между другото без сезонен пропуск ще излязат $60 – ще трябва да заплатят $50. Само че, тези, които вече са си закупили сезонния пропуск, който към момента и до 01.03. ще остане на цена от $30, няма да плащат нищо. Независимо от този ход на студиото, който демонстрира коректност, част от онлайн общността се разбунтува. Това наложи Пит Хайнс да се появява в Twitter и да дава обяснения.

„Ние ще доставим повече от планираното съдържание и не мислим да продължим да предоставяме съдържание, което струва $60 и повече за $30. Ако вече притежавате сезонния билет, получавате всичко без увеличение на цената. Ако все още не сте си го закупили, то имате още две седмици да го имате за цена от $30”, обяснява Хайнс.

Ако сте забравили да проверите какво ще предложи Bethesda като част от допълнителното съдържание за Fallout 4, то ето какво излиза още през март, когато е първата „вълна” с допълнително съдържание:

Automatron – ще добави роботизирани бойци, които да отстрелвате из целия Commonwealth. Направите ли го, ще може да съберете частите и да си сглобите свой собствен робот. Единичната цена на допълнението ще е $9.99.

Wasteland Workshop – излиза през април и ще ви позволи да си правите клетки, за да ловите намерените от вас представители на фауната в Пустошта, а освен това и много къстъмизационни възможности към сградите. Единична цена: $4.99.

Far Harbor – Най-сериозното като обем допълнение, което ще излезе през май. Единичната му цена ще е $24.99. То ще ви отведе към мистериозния остров Far Harbor, намиращ се в близост до бреговете на Мейн, където се намира колония от синтетични. Студиото се похвали, че това е най-големия самостоятелен пакет със съдържание, върху който те някога са работили. Освен огромно пространство, което да изследвате, то ще ви поднесе нови врагове, нови скривалища и сгради и нови задачи, с които да се справите.

Допълненията излизат едновременно за PC, PS4 и персонални компютри.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини