Потопете се в света на Tomb Raider с акцията на Humble

0
677

Вчера видяхме видео към последното DLC за Shadow of The Tomb Raider, а днес научаваме за страхотна акция, свързана с поредицата за Лара Крофт.

Humble Store и Square Enix организират голямо намаление на игри от поредицата в Tomb Raider Week. Предложенията са многобройни, като се простират до всички игри от сериите, излезли за PC досега – от първия Tomb Raider, през Chronicles и Revelations до последните игри от поредицата – Rise of the Tomb Raider и Shadow of the Tomb Raider, техните сезонни пропуски и DLC пакети, както и специалните издания.

Ако сте хардкор на поредицата за емблематичната авантюристка, то със сигурност за вас е Tomb Raider Collection – огромен пакет с игри от сериите, простиращи се от Tomb Raider GO до Rise of the Tomb Raider и всички допълнения и DLC пакети, излизали за играта. Цялата колекция получава внушителното намаление от 75%.

Ако сте пропуснали пък последната игра от поредицата, Shadow of the Tomb Raider, може да вземете сега играта, която тук е намалена наполовина. Или да се възползвате от намалението на нейния сезонен пропуск единствено. Това, което може би ще е най-добре за вас е да изберете Digital Deluxe изданието, което освен базовата игра и сезонния пропуск, включва и седем оръжия, седем костюма и седем специални умения, Steam тапет и специалния пакет Skills Booster Pack. Всичко това намалено на цена, по-малка от тази на стандартното издание!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари