fbpx
2.8 C
София

Регистрирани от Ubisoft домейни разкриха, че новият Rainbow Six ще се казва Patriots

Най-четени

По косвен начин беше разкрито името на новата игра от поредицата Rainbow Six. Това е станало чрез регистрацията на два нови домейна, които подсказват, че можем да очакваме Rainbow Six: Patriots, информира Eurogamer.

Двата домейна, за които стана въпрос горе са Rainbow6Patriots.com и RainbowsixPatriots.com. Адресите са регистрирани от Ubisoft в един и същ ден. Това е станало на 27 октомври.

За самата нова игра се знае много малко, като повечето информация е базирана основно на догадки. Според Kotaku в новото заглавие ще бъде наблегнато основно на историята, която ще е много важна за начина на игра. Rainbow Six: Patriots ще заложи на повече кинематографски елементи и ще е с по-големи мащаби от предшествениците си.

Борбата ще се води срещу терористична групировка, която оперира в Америка и е набелязала като своя основна цел Ню Йорк. Терористите са финансирани от алчни представители на Уолстрийт, а геймърите ще трябва да ги неутрализират по някакъв начин. Задачата няма да е никак лесна.

Слуховете гласят, че с помощта на нова система играчите ще излязат от перспективата на първото лице и ще могат да се борят с терористите в трето лице.

В ноемврийския брой на списание Xbox World се очаква да бъдат публикувани графики, логота и други изображения, за които се предполага, че са изтекли от процеса по разработката на Patriots. Тепърва се очакват най-интересните новости във връзка с новото заглавие.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини