Скорошният анонс на преработената версия на Alan Wake не беше изненада за онлайн пространството, тъй като информацията за играта изтече седмици преди това. Не беше и такава изненада това, че някогашният ексклузив за платформите на Microsoft ще се появи и за PlayStation, вземайки предвид това, че Remedy Entertainment вече са собственици на запазената марка на играта. А сега, известен инсайдър твърди, че Alan Wake Remastered е просто стъпка за пълно продължение.

Джеф Гръб, който беше сред първите, които съобщиха за подготвянето на Alan Wake Remastered сподели пред Giant Bomb, че те вече работят с Epic Games по новата игра.

„Подготвят продължение на Alan Wake. Говорил съм и преди за това. Те работят с Epic Games по Alan Wake 2 или поне са в етапа на планиране. Но дали от това ще излезе нещо конкретно и реално? Надявам се. Не си представям нещо да се обърка“, заявява той. Самите Remedy са доста натоварени в момента, като се знае, че работят по игра от света на Control, както и продължение на играта. „Те са много, много заето, така че ще изчакаме и ще видим дали ще се получи нещо от това или не“, допълва Гръб. Дали и кога ще чуем този анонс си остава обаче нещо много несигурно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари