Помните ли Halo 2? Играта се беше превърнала хит не просто заради уникалните геймплей и графика, но и заради оригиналната музика, която е създадена за нея. Изглежда композиторът Марти О’Донъл е изпитал носталгия по старите времена и е публикувал видео със сесии на живо как той заедно с колеги е сътворил емблематичните парчета от заглавието. Във видеоклипа в YouTube можете да чуете и уникалните китарист Найл Роджърс и Стив Вей в процеса на креативно мислене.

Първоначално О’Донъл сподели снимка на мистериозен диск в мрежата Twitter. Там той споделя: „Това може да е интересно. Направих това преди 15 години и никога не съм го споделял, защото камерата беше настроена грешно и всичко е тъмно и неясно. Все още е много яко, само някой да ми каже как да прехвърля DVD-то във файл.“

Известно време по-късно композиторът качи в YouTube половинчасово видео със съдържанието на диска. На него е презентирана сесията, записана на 15-ти октомври 2003-та година. Преживяването е вълнуващо за всеки уважаващ себе си Halo фен, пък и дори за всеки музикант или почитател на музиката.

Освен това О’Донъл сподели и колекционерски материал (или „странни вехтории“, както той ги нарича). Освен това той споменава, че е открил и звукове файлове от „оригиналния Halo2 край“.

Междувременно 343 Industries вече подготвя продължението на големия франчайз – Halo Infinite. Според Microsoft, в него играчите ще се присъединят към Капитана в „най-голямото досега приключение за спасение на човечеството“.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари