fbpx
0 C
София

CD Project Red: The Witcher 4 ще стане реалност, но това няма да е скоро

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


CD Project Red не си дават почивка и за ден. Макар и The Witcher 3 да е вече на пазара, студиото работи по Blood and Wine, следващото DLC  за „Вещера”, както и по следващата си голяма игра – Cyberpunk 2077. Явно е, че полското студио не се задоволява с успехите си дотук и са уверени в силите си да ни предложат следващия си голям хит. А какво става с The Witcher?

Нормално е при положение, че сериите са такъв успех, студиото да не ги изоставя. Така мисли и изпълнителният директор на CD Project Red Адам Кичински. Запитан за съдбата на сериите от полска медия, Кичински обещава, че The Witcher 4 ще стане реалност. Няма да е скоро, но ще се случи.

„Твърде рано е да говорим за това, но ние не забравяме сериите и няма да го направим. Няма да е честно спрямо феновете. Работим с вселената на играта от доста години и не мисля, че сме сложили край на историята”, споделя Кичински.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини