Draugen излиза следващия месец

0
100

Red Thread Games съобщиха тази седмица, че официалната премиера на тяхната игра Draugen ще е през май. Студиото не съобщава точната дата за излизането ѝ, но уточнява, че тя ще се появи първо за PC в Steam и GOG, а по-късно тази година – и за конзоли.

„Draugen идва за Windows през май – ТОЗИ май – с планирано излизане за други платформи по-късно тази година“, написаха вчера студиото в страницата на играта в Steam. А заедно с анонса, Red Thread публикуваха и ново видео към играта.

Red Thread Games, създатели на класическата видеоигра Dreamfall Chapters, представи тийзър към Draugen в края на миналата година. Самата игра се разработва вече четири години и това е разбира се твърде малко. Вероятно обаче ще разберем повече за нея съвсем скоро.

Draugen ще ви потопи в носталгичната и студена картина на норвежката природа, в която вие и вашата спътница и помощник Лизи, трябва да откриете изчезналата си сестра, смесвайки се с местната общност, за да разкриете една мистерия и се съберете отново с нея.

Отделно от новото видео и анонса, Steam публикуваха минималните и препоръчителните изисквания за играта, които може да видите по-долу:

МИНИМАЛНИ PC ИЗИСКВАНИЯ:

OS: Windows 7 (64-bit)

CPU: Intel Core i5

GPU: GeForce GTX 670 / Radeon HD 7870 2 GB

RAM: 6 GB

HDD space: 10 GB of free space

Other: DirectX 11

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ PC ИЗИСКВАНИЯ:

OS: Windows 10 (64-bit)

CPU: Intel Core i7

GPU: equipped with 4 GB VRAM

RAM: 8 GB

HDD space: 10 GB of free space

Other: DirectX 12

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари