Видеоигрите с коли последно време непрекъснато се ориентират към еднакъв геймплей. Независимо дали е Gran Turismo, Forza Horizon или Need for Speed, нещата са същите. Сега обаче в каталога на Steam и PlayStation Store се появи ново заглавие – Drive!Drive!Drive! Тук вие не карате само един автомобил. Можете да контролирате два, три, дори четири, всеки със своя собствена писта.

В долната лява част на екрана се изобразяват различните трасета заедно с позицията на отделните коли. Докато контролирате само една, останалите се управляват от ИИ, но по принцип работи ужасно. Така че за да преминете състезанието, ще трябва да докарате всички автомобили отвъд финалната линия.

Естествено не можете да се фокусирате върху един автомобил и да зарежете останалите. Може да сте оставили една от колите на първо място и да смените на следващата, но за броени секунди първата ще е далеч от края. В Drive!Drive!Drive! е важна бързината, така че се пригответе да сменяте непрекъснато позицията си. Освен това геймплеят награждава агресията – тук няма да имате проблем да правите опасни маневри, да се блъскате и коварно да се изпречвате пред своите противници. Иначе ще трябва да се сбогувате с първото място.

Drive!Drive!Drive! вече е достъпна на Steam за Windows и Mac компютри, както и на PlayStation 4 при цена от $19,99.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари