fbpx
9.3 C
София

E3 2015: Bethesda съобщи, че набира бета-тестери за BattleCry

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

В края на своето участие в Electronic Entertainment Expo 2015 издателството Bethesda съобщи, че приключват закритите бета тестове на екшън-играта BattleCry и сега всеки може да се запише за участие в новите бета тестове на играта в официалния сайт на издателството.

 

Всички, които успеят да се регистрират до 18-ти юни тази година, ще получат разнообразни игрови бонуси. Не се съобщава какви ще бъдат те – умения, артефакти или нещо друго и е малко вероятно те да се запазят в окончателната версия на BattleCry.

В края на своята презентация по време на E3 2015, компанията показа нов трейлър на BattleCry, посветен на династията Хан. Това са азиатски персонажи, включително и от представени преди това класи, като например монасите. Представени са и нови арени.

 

Анонсът на видеоиграта BattleCry се състоя преди повече от една година. Действието в играта протича в алтернативна епоха, по време, когато нациите са подписали договор, забраняващ използването на огнестрелно оръжие. Съответно, всички битки и сражения се водят по съвсем друг начин – използва се хладно оръжие, лъкове, арбалети и други подобни.

Играта ще бъде условно безплатна и засега няма точна дата за излизане на BattleCry.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини