Сред морето от претенденти за успяващи инди разработчици PolyKnight Games усилено се опитва да изплува тържествуващо със своето амбициозно заглавие InnerSpace. Идеята в тази игра за летене и изследване е семпла, но стилна, или както я описва студиото:

В един свят, в който законите на физиката са преобърнати, играчът лети в една вътрешна прожекция на свят, заобиколен от вода и гравитацията е противоположна на центъра. Поемете ролята на неизвестен картограф, изследвайки различните светове, събирайте реликви и се срещнете с всеки полубог, и научете повече за една нова вселена, нейната история и бъдеще.

Целта в InnerSpace е само да сте готови да изследвате – няма строго зададени мисии, няма разсейвания и отклонения от свободата, дадена ви тук. Сега сте само вие и небето… или земята – въпрос на лична интерпретация. Единствено полубоговете ще представляват едно необичайно изпитание, като всяко създание представя цялостно света, който обитава. Екипът от PolyKnight коментира, че се вдъхновявал предимно от играта Shadow of the Colossus, както и от заглавия за изследване като Proteus, Minecraft и Crimson Skies.

Естествено, студиото е добавило много нови идеи след цели три години разработка, които ще разкрием на 16-ти януари. InnerSpace ще излезе на персонални компютри със Steam, PS4, Xbox One и Nintendo Switch конзоли.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари