fbpx
-6.2 C
София

Konami обяви появата на Silent Hill: Origins и Shattered Memories за PS Vita

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Konami разкри плановете си да поднесе на своите фенове Silent Hill: Origins и Silent Hill: Shattered Memories за PS Vita, които ще могат да бъдат свалени чрез PlayStation Network. Официалната дата на излизане на заглавията предстои скоро да бъде обявена.

Двете игри, достъпни в момента за PSP, ще се продават на цена от 7.99 и 9.95 евро съответно.

Silent Hill: Origins разкрива предисторията на сериите и следва историята на Травис Грейди, шофьор на камион, който влиза в обградения от мъгла, за да разбере повече за момиче спасено от пожар. В Silent Hill: Origins ще следвате Грейди, изследвайки изоставения град, събирайки различни предмети, които да му помагат в търсенето. С навлизане все по-навътре обаче, в съзнанието му нахлуват спомени за неговото детство и изведнъж се появяват и чудовищата.

Що се отнася до Silent Hill: Shattered Memories, то заглавието се смята за най-иновативната серия от игрите, като геймплея се адаптира спрямо решенията на играещия. Играта следва сюжета на другите игри, проследявайки историята на Хари Мейсън и търсенето на изгубената му дъщеря. Играта е обусловена от срещата с психотерапевт, като играещият бива питан различни въпроси, а персонажите, които Мейсън среща реагират в зависиност от начина, по който играещият подхожда към тях, въпросите, които им биват задавани и начинът, по който Мейсън си взаимодейства с тях физически.

В Silent Hill: Shattered Memories липсват всички екшън елементи, като на играчите им се налага да бягат, когато създанията населяващи града ги подгонят, което добавя допълнително чувство на страх и впечатлението, че опасността действа на всеки ъгъл.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини