8.1 C
София

Rainbow Six Siege все пак ще получи сингъл режим

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Предстоящият тактически шутър Rainbow Six Siege определено се рекламира като мултиплейър игра и за това свидетелства липсата на цялостна сингъл кампания. Все пак, Ubisoft изглежда се е вслушала в желанието на геймърите за поне някаква форма на подобен режим и затова компанията обяви, че ще включи такъв.

Той се нарича Situations и представлява набор от мисии, предназначени за самостоятелно изиграване. При премиерата на играта техният брой ще бъде общо 11, като всяка акцентира върху различен клас от наличните герои. Идеята на тези мисии е да покаже на геймърите как се играе с отделните класове, как се използват специалните умения, както и да натрупат опит, който да приложат в онлайн играта.

Въведението в света на Situations ще става благодарение на холивудската актриса Анджела Басет, която влиза в ролята на ръководителката на антитерористичната група Rainbow. До момента са разкрити пет от 11-те мисии в тях ни очакват разнообразни задачи като елиминиране на врагове, обезвреждане на експлозиви, спасяване на заложници и др. Мисиите са относително кратки, така че наистина да служат като въвеждаща част към мултиплейър и TerroHunt режимите.

Rainbow Six Siege излиза за ХВОХ One, PlayStation 4 и PC на 1 декември.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини