Rainbow Six Siege е безплатна за игра до 09.09

0
160

Наскоро Ubisoft разкриха следващите двама оператора, които влизат в света на Rainbow Six Siege. Подобно на други подобни анонси, студиото обяви и безплатен период на играта, който стартира днес и ще продължи повече от седмица – до 09.09.2019.

Новите оператори са част от операция Ember Rise. Имената им са Гойо и Амару. Първият е дефанзивен оператор, който идва от мексиканските специални сили. Той е оборудван със специален щит. Освен стандартните му функции, щитът разполага със специално взривно ядро, което се прикрепя към задната му част, а щетите, които нанася са силно смъртоносни.

„Когато нападателите упражняват натиск или когато рунда приключва, задействайте вулканичния щит, за да пазите враговете си на разстояние от целта или да покриете фланга си. Навременната експлозия от щита може да направи разликата, когато е въпрос на загуба или победа“, пишат Ubi.

Що се отнася до Амару, то тя е офанзивен оператор, който идва от перуанските сили за сигурност. Основното ѝ оръжие е кука, изстрелвана от автоматичен арбалет, заедно с две пушки. Тя успява да проникне почти навсякъде и така да изненада и най-предпазливия враг.

Заедно с Амару и Гойо идва и нова карта, която е преработена версия на Kanal.

По отношение на безплатния период, то вие ще получите достъп до всички налични карти и режими и 20 предишни оператора. Освен това, още от днес до девети септември различните издания на играта ще бъдат намалени с до 70%.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари