Ubisoft: Слабият интерес към For Honor е „фалшива новина“

0
34

Идеята за „пост-истината“ и „фейк“ новините е колкото забавно, толкова и зловещо. Ако на една страна не ѝ харесва как бива представено състоянието на нещата, това е „фалшива новина“, действителността не е това и точка. Дали е така и за Ubisoft е спорно.

Новините, че For Honor не се представя добре в Steam и като цяло, и това, че все по-малко играят слашъра на Ubi, в който в забавна ситуация си дават среща викинги, самураи и рицари, наскоро отново станаха актуални. Това провокира представител на студиото да изригне със споменатото „фалшива новина“.

„Пачът бива налаган в момента. Ще отнеме няколко часа да стигне до всички“, сподели представител на студиото по време на стрийм в Twitch. „Имаме много играещи във For Honor – вярвате ли ми или не. Това са фалшиви новини, хора, имаме много играещи в играта – към които пачът бива доставян“.

В интерес на истината, както и GamingBolt отбелязват, в докладите на Steam, на който се основават главно новините за стопяващата се потребителска база на играта, не са включени цифрите от конзолните играещи и тези с uPlay.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари