Изглежда Assassin’s Creed: Valahlla се е оказала изключително успешен проект за Ubisoft. Дотолкова, че играта получава допълнително съдържание и във втората си година от появата си. Това беше анонсирано по време на Ubisoft Forward (част от Е3 2021). От студиото представиха това, което предстои за играта в кратко видео, което може да видите по-долу.

Преди да се стигне обаче до съдържанието за втората година, то остава да излязат още съдържание и предизвикателства от сезонния пропуск от година първа. Още това лято, почитателите на играта ще могат да се разходят до Франция с The Siege of Paris, въвличайки ви в известната обсада на Париж от 845 година, която среща смелите викинги с гордите франки в една последна и решителна битка. The Siege of Paris ще ви предостави достъпа до нова история и съдържание, умения, екипировка, врагове, оръжия и способности. Допълнението ще ви срещне отново с характеристика, позната и от други игри от поредицата: Black Box. Освен част от сезонния пропуск, The Siege of Paris ще може да се поръча и самостоятелно.

Есента пък Ubi посвещават на всички, които обичат историческата наука. Тогава те ще получат поредното издание на Discovery Tour с Viking Age. Чудесната идея на Ubisoft за това безплатно допълнение следва успеха на Discovery Tour: Ancient Egypt and Discovery Tour: Ancient Greece, появили се в Assassin’s Creed: Origins и Assassin’s Creed: Odyssey. „Влизайки в ролята на различни персонажи от епохата, вие ще вземете участие в техните по-големи и по-малки приключения, докато научавате повече за тяхното ежедневие и историята на Норвегия и Англия от IX век“, пишат Ubisoft.

Това обаче съвсем не е всичко. До края на годината играта ще получи множество обновления, безплатни събития и предизвикателства. Що се отнася до това, което предстои след това, ще трябва да почакате. Все пак видеото загатва за нещо, показвайки ни нещо, което изглежда, че е времеви портал и легло от лава под него.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари