Uncharted: The Lost Legacy в момента се разработва от Naughty Dog и малко по малко се разкриват дребни детайли. По последна информация, играта ще може да се изиграе за около 10 часа.

В интервю с IBTimes, директорът по връзки с обществеността на студиото Арне Мейер обясни, че колкото и пъти да са питали Naughty Dog дали ще направят сингъл-плеър експанжън на Uncharted игрите, то винаги е отговаряло отрицателно заради силния импулс да превърне допълнението в цяла игра: „Ние по никакъв начин не можем, някак си, да се ограничим или спрем. Точно това се случва в момента. Когато изготвяхме ключови моменти в сюжета, ние всъщност разработвахме игра, която ще бъде по-дълга от десет часа и внезапно разбрахме, че всичко, което сме говорили, е вярно и не можем да я направим по-кратка„.

Със сигурно предстоящата игра е изчистена от всичко ненужно на тема сюжет, за да бъде по-кратка, но и достатъчно интересна. Едно обаче е сигурно – тя ще бъде много по-съществена за Uncharted серията от последният експанжън, правен от Naughty Dog – The Last of Us: Left Behind, който едва надхвърляше три часа.

Uncharted: The Lost Legacy е ориентирана около историята на Клоуи Фрейзър и Надин Рос (и двете незначителни героини в предишните части) в търсенето им на Бивника на Ганеш в Индия. За феновете на Нейтън Дрейк имаме лоши новини – той по никакъв начин няма да присъства в тази игра. Все още не знаем конкретна дата, но със сигурност The Last Legacy ще излезе тази година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари