Един от слуховете, които се завъртяха в Интернет преди тазгодишното издание на The Game Awards твърдеше, че възроденото студио Telltale Games ще даде подробности за The Wolf Among Us 2, продължение на популярната игра на студиото от 2013.

Когато Telltale прекрати своето съществуване преди две години, почитателите на работата на студиото бяха изключително разочаровани, а един от поводите за това разочарование беше и The Wolf Among Us и бъдещето на Бигзби и компания. В края на миналото лято обаче Telltale се надигна от пепелта, а един от първите анонси на новото-старо студио беше свързан именно с това, че продължението на играта ще се случи. И за съжаление, от тогава нищо не се чу за The Wolf Among Us 2, като именно The Game Awards изглеждаше удачен момент да научим повече за проекта. Но това не се случи и машината за спекулации, каквато е Интернет, заработи на пълна скорост. Това стана повод за хората от Telltale да се появят в социалните мрежи, за да успокоят геймърите. Играта е в етап на активна разработка, уверяват създателите ѝ в Twitter, като целият втори сезон се разработва едновременно. Повече от това обаче Telltale не желаят да разкриват и ще го направят, „когато му дойде времето“, пишат те.

„Знаем, че сте развълнувани да чуете повече за The Wolf Among Us 2. И нямаме търпение да ви разкажем повече, когато му дойде времето. Това, което може да споделим е, че разработваме целия сезон наведнъж и имаме да свършим още някои неща преди да разкрием какво предстои за бандата на Фейбълтаун. Просто не му е сега времето“, пишат те. И още нещо, което допълват Telltale. По отношение на другите архивни заглавия на студиото, те споменават, че лицензите за някои от тях са били върнати обратно на оригиналните им собственици. За кои заглавия обаче конкретно става въпрос, не се разкрива.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари